Lauantaina kävimme hakemassa lisää esiintymiskokemusta Haukiputaalta. Sää oli kolea ja sateinen mutta muuten tapahtuma oli mukava.

Kisassa oli isot ja pienet pennut samassa luokassa. Eka kierrokselta selvittiin eteenpäin punaisella nauhalla. Punaisten yhteisarvostelussa Milla sai ensimmäistä kertaa sijoituksen:) Voittajaksi valittiin afgaaninvinttikoira ja Milla oli kolmas. Palkinnoksi saimme ruusukkeen ja reissarin eli matkajuomapullon:)

Sunnuntaina oli emännän vuoro astua ensimmäistä kertaa valokeilaan Millan kanssa. Ensimmäisella kierroksella tuli vastaan edellisen päivän mätsärin voittaja ja mietinnän jälkeen Milla sai tuomarilta sinisen ja afgaani punaisen nauhan. Yhteisarvostelusta tuli sinisten voitto ja matka jatkui siitä kansanedustajan arviointiin best in show -kehään. Palkintoa ei tullut mutta toisaalta ei mekään äänestetä Korhosta:) Palkinnoksi sinisten ykköstilasta tuli ruusuke, kilo ruokaa ja karmean pelottava vinkulelu:) Pallo piti nostaa kirjahyllyyn jäähylle kun Milla ei meinannut uskaltaa kulkea asunnossa:)

Mukavia kokemuksia tuli taas ja se on tärkeintä:) Ensi viikonloppuna on vuorossa Raahen pentunäyttely jossa mukana on peräti 13 pk collieta. Kiva nähdä muitakin rodun edustajia ja varsinkin Millan veljeä Tottia jota ei olla nähty pääsisäisen jälkeen.

907905.jpg
                   Matkalla Haukiputaalle

907906.jpg
                        Haukiputaan voittaja

907912.jpg
                               Milla odottelee vuoroaan Oulussa

907909.jpg
            Ensimmäisistä mätsäreistä tuttu Akita tänään SIN2

907908.jpg
                                            Millan poseerausta