Kiiminkipäivien yhteydessä järjestetyssä Match Show'ssa Milla (ja isäntä) pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa kehässä oloa. Isossa pentuluokassa oli mukana parisenkymmentä koiraa, collieita edusti Bladepitfallin poppoosta Milla, Hilla ja Danny. Kehän vierellä tepasteli 5kk soopeliuros mutta se tyytyi vielä katsojan osaan.

Onneksi ei tarvinnut Millan kanssa hypätä heti ensimmäisenä kehään niin näki ensin käytännössä miten homma etenee. Valtaosa koirista osasikin homman hienosti nuoresta iästä huolimatta! Hilla ja Dannykin ehtivät näyttää hyvää esimerkkiä ennen kun Millan kanssa päästiin kehään.

Ensin oli vuorossa parikisa joka meni jo mukavasti. Paikan päälle tultaessa Millalla olisi ollut energiaa vaikka muille jakaa mutta kehään mennessä se jaksoi jo keskittyä ohjaukseen. Juoksu onnistui hyvin ja seisominenkin treenimäärään (pieni pisto isäntäväen sydämessä:) nähden ihan mallikkaasti. Toisella ryhmäkierroksella sattui pieni kömmähdys isännältä. Talutin oli jäänyt hieman liian löysälle ja Milla irrottautui siitä hetkeksi kun näki jotain muuta kiinnostavaa:) Stoppi ei kuitenkaan liiemmin häirinnyt ja se sallittaneen ensikertalaisille:) Lisää mätsäristä Bladepitfallin blogista.

Koiria oli muissakin luokissa hyvät määrät ja tosi moni rotu oli edustettuna. Silmiin pisti erityisesti upeat tanskandogit jotka herättävät kunnioitusta jo pelkällä koollaan.

Mukavan päivän kruunasi hyvä sää ja mukavat kokemukset kehästä. Huomenna mennään Haukiputaan mätsäriin astetta kokeneempina:D

Emäntä jännitti tänään enemmän kuin esiintyjät ja hermostuksissaan paineli kameran laukaisinta 84 kertaa:) Jotain järkevääkin kuvista löytyi, tässä muutama:

814823.jpg
                                  Ramppikuumetta havaittavissa?

814831.jpg
                                   Hillan komea poseeraus

814825.jpg
                         Iso D esiintyi myös hienosti

814828.jpg
                       Eka kierros ja "vastassa" partacollie

814832.jpg
                      Tiukka tilanne:)

814835.jpg
                                Henkistä sodankäyntiä:)

814836.jpg
                   Voittajaksi ansaitusti kaunis 5kk nöffi

814829.jpg
                        Naapurikehässä tanskandoggi ja collie