Edellisen kirjoituksen kommenteissa Tarkka mietti toimiiko sivujeni laskuri oikein. Tuo laskuri toimii ymmärtääkseni siten että jos sama kävijä tulee käymään sivuillani hetken kuluttua uudelleen niin se ei kasvata lukemaa. Uusi istunto sitä taitaa jo kasvattaa, tai ainakin jos antaa koneen hakea välillä uuden ip-osoitteen niin luku kasvaa. Ihan varma en ole, en ole vielä ehtinyt opiskella kovin paljon tietojenkäsittelyä kun on pitänyt harjoitella luoksetuloa, istumista ja sen sellaista.

565853.jpg

Asensin kuitenkin sivuilleni huhtikuun 8. pvä (olin silloin muuten seitsemän viikkoa vanha) Googlen Analytics -palvelun, tässä muutamia tilastotietoja lisää eiliseen asti:
  • Käyntejä yhteensä 484
  • Eniten Oulusta (222), sitten Rovaniemeltä (44), Etelä-Suomesta aika tasaisesti sieltä täältä, Joensuusta 1, ja Ruotsista Åsenista 1 :) Hälsingar till Åsen ocksa, hoppas att du vill visitera min sida igen! Och förlat att jag kan inte tala eller skriva svenska alls bättre :)
  • Suosituin lähde sivuilleni on Bladepitfallin blogi, seuraavana on Sampon blogi. Suoraankin on tullut yli 50 käyntiä, vuodatuksen ja blogilistan kautta joitain kymmeniä.