Ensimmäinen yö meni mukavasti ja rauhallisesti. Yöllä Millan vatsakin alkoi kunnolla toimia alun jännityksen jälkeen. Seurauksena emäntä astui aamuyöllä ovelasti keittiöön sijoitettuun liukumiinaan :) Aamulla herättiin kuuden aikaan iloiseen ähellykseen, ja edessä oli ensimmäinen reissu pihalle. Milla oli oikein reipas, ja selvästi piti ulkoilusta. Jo samana päivänä käytiin pihalla useampaan kertaan, porraskäytävä oli välillä vähän pelottava, mutta makupalan ansiosta sekin alkoi tuntua mukavalta.

Sunnuntaina oli taas aikainen herätys, ei tarvinne kertoa kuka ajoi herätyskellon virkaa. Jesse kelpuutti Millan välillä viereenkin samaan laatikkoon, tosin lähtö tuli samalla kun pienet, mutta terävät hampaat olivat kiinni korvalehdessä :) Kotiutuminen näytti tapahtuvan tosi nopeasti, Jesselläkin on varmasti osuutensa asiaan. Välillä haukutaan aika kimakasti kun papparainen ei halua pelata, mutta Millalla virtaa olisi vaikka muille jakaa.

Nyt maanantaina osataan jo tulla hienosti kutsusta emännän/isännän luo, mutta paljon ei saa vielä olla häiriötekijöitä :) Pantaankin on jo harjoiteltu, sekin alkaa tuntumaan mukavalta makupalojen säestyksellä. Ensi viikolla varmaan ihmetellään jo talutintakin jossain muodossa. Tänään ei vielä ensimmäisen portaan nousu onnistunut, mutta eiköhän senkin yli päästä vielä joskus! :) Tänään kävi myös ensimmäinen vieras. Milla ei tuntunut edes juuri huomaavan muutoksia kokoonpanossa, vähän tervehdittiin haukkaamalla huulesta kun päästiin syliin, mutta sitten veikin nukkumatti jo voiton.

505854.jpg
                          Ensimmäinen ulkoiluretki aamuhämärässä

505833.jpg
                                               Päiväunet

505845.jpg
         Moi! Olen Milla seitsemän viikkoa ja kolme päivää vanha :)