Pitkäperjantai toi mukanaan muutoksia monen arkeen :) Milla lähti aamupäivällä uutta kotia kohti Jäälistä Ouluun. Automatka meni hyvin, mitä nyt Milla päätti korjata emännän kampausta paremmaksi kuolaamalla kivasti heiluvaa ponihäntää. Lahjakkuutta löytyy siis monelle sektorille!

Jessen ja Millan kohtaamista odotettiin suurella mielenkiinnolla. Jesse totesi parilla nuuhkaisulla että tyttö on ihan ok, no problem. Myöhemmin Milla sitten päätti tarkistaa että kuka määrää kaapin paikan, luusta käytiin tiukka henkien taistelu Millan kuuluvan äänen säestyksellä (onneksi naapureita on varoitettu:). Jesse ilmoitti loppujen lopuksi että kasvahan vielä vähän aikaa, ja sitten oltiin taas kavereita. Papparainen olisi mielellään omissa oloissaan, kiinnostusta ei riitä ihan jatkuvaan peuhaamiseen, mutta ihan mukavasti on yhteistyö lähtenyt käyntiin! Jessen harmaat partakarvat saattoivat lisääntyä, mutta kaljuuntumista ei sentään tapahtunut :)

Saa nähdä mitä yö tuo tullessaan, toistaiseksi merkkejä sisarusten ikävöinnistä ei ole näkynyt oikeastaan ollenkaan. Jos kaikki menee hyvin, huomenna varmaan käydään pihallakin ihmettelmässä uusia maisemia. Kerrostalosta ulos siirtyminenkin on uusi kokemus, matka taittuu sylissä vielä hyvän aikaa. Portaiden nousua aletaan harjoittelemaan kunhan ollaan kotiuduttu.

497714.jpg
                                    Jessen ja Millan tutustelua

498551.jpg
                                Sohvan alla

498484.jpg
                                   Välillä vedetään henkeä

P.S. Yritämme kirjoittaa blogiin säännöllisesti kuulumisia, vaikkakin se taitaa olla välillä helpommin sanottu kuin tehty :) Sivupohjan kuvia varmaan vaihdellaan mielen mukaan.