..lukee joka syksy lehdissä ties kuinka monta kertaa. On se kumma juttu kun talvi tulee kuitenkin keskimäärin kerran joka vuosi

Millalle talvikelit on pelkästään positiivinen yllätys, pääsee nimittäin jahtaamaan lumihiutaleita! Leukaperät on lujilla kun jokaista hiutaletta pitää yrittää pyydystää Noh, kuvien oton jälkeen lumet ovat sulaneet, ja varmaan uuttaa sataa ja sulaa pois moneen kertaan ennen kuin kuin tulee pysyvämpi peite.

Syksyllä on Millalla ollut kovasti muutakin äksöniä: sunnuntaisin ollaan käyty tokoilemassa ja syyskuun puolen välin tienoilla taloon muutti uusi asukas. Siinäpä sitä olikin ihmettelemistä, mikäs tämä juttu nyt sitten on? Miksi se päästelee outoja ääniä? Sitähän pitää tietenkin sitten hoitaa, häh, eikö sitä saakaan nuolla?

En tiedä olivatko nuo ajatuksia joita vauvan tulo herätti, mutta siltä se on näyttänyt Aluksi vauva herätti ihmetystä ja levottomuutta, mutta kaiken kaikkiaan hyvin on mennyt. Milla käyttäytyy vauvan läheisyydessä varovasti ja vaikuttaa kaikin puolin tottuneen hänen läsnäoloonsa. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu kun neiti kasvaa ja alkaa roikkumaan hännässä ja korvissa kaksin käsin..